maart 24, 2020

Reiki

shaman

Wat is Reiki en wat doet het?

Reiki is een alternatieve geneeswijze die mensen kan helpen met het oplossen van verscheidene problemen. Met Reiki kunnen vervelende klachten worden verholpen, maar ook het leven een stuk aangenamer worden gemaakt. Zo kan Reiki er bijvoorbeeld voor zorgen dat je beter kunt slapen. Slapeloosheid is erg naar en op de lange termijn kan dit voor mentale en fysieke klachten zorgen. Daarom is het ook belangrijk dat dit wordt verholpen en Reiki kan in die gevallen misschien soelaas bieden. Maar ook mensen die last hebben van paniekaanvallen, stress en ga zo maar verder kunnen worden behandeld.

Mijn expertise

Zelf heb ik al enige ervaring met Reiki en heb ik ook mijn master gehaald. Dit betekent dat ik je van dienst kan zijn met verschillende problemen. Je kunt gerust contact opnemen en dan kunnen we bespreken in hoeverre ik je met dat probleem kan helpen en ook hoe dit er in de praktijk uitziet.

Ook kan ik andere toekomstige heelmeesters voorzien van een inwijding. Elke reiki master mag namelijk iemand begeleiden. Lijkt het je dus ook leuk om mensen te helpen met deze alternatieve geneeswijze? Dan help ik je graag met het begeleiden met het worden van een eerste graad reiki en eventueel een reiki master.

Geïnteresseerd? Neem vandaag nog contact op voor een afspraak.