Karmische healing

20. Karmische healing

Herken je het? Dat sommige situaties zich steeds meer lijken te herhalen, maar dan net even anders. Het lijkt alsof je steeds weer dezelfde verkeerde beslissingen neemt. Terugkerende patronen of gebeurtenissen, angsten en fobieën waar je de oorzaak niet van kunt achterhalen, zijn vaak verbonden met karmische lessen. Het kan jezelf betreffen, maar ook situaties waar andere mensen (bijvoorbeeld familie) in betrokken zijn. 

Wat is karma?


Karma kent vele definities en interpretaties. Het is een begrip, afkomstig uit het hindoeïsme en het boeddhisme, en het betekent letterlijk ‘handelen’, ‘actie’, of ‘daad’. Karma wordt veel in verband gebracht met de wet van oorzaak en gevolg. Alles wat we doen (actie) levert een oorzaak op, wat op een later tijdstip zich vormt tot een gevolg. Deze ervaringen neem je mee uit voorgaande levens, maar ook in het huidige leven. Ook kan karma opgebouwd zijn in de familielijn (voorouders). Dan is er sprake van familiekarma. 

Karmische healing


Karmische healing bestaat uit een energetische karma opschoning. Hierbij worden ook de 7 chakra’s gezuiverd. Veel healers gebruiken er de hulp van de aartsengelen bij. Een healing gebeurt echter altijd in overeenstemming met je Hogere Zelf, omdat er nu eenmaal in dit leven ook levenslessen zijn, die je hebt te doorlopen. 


Sharing is caring!