Blauwdruk

19. Blauwdruk

Elke ziel heeft een blauwdruk. Het geeft ons aan wat wij in dit leven willen leren en ervaren. Vlak voordat we reïncarneren, weten we dat precies. We kennen ons zielendoel: we weten waar we vandaan komen en waar we naartoe willen. We hebben een missie op aarde. 

Het grote doel


Eenmaal op aarde gekomen, zijn de meeste mensen hun blauwdruk/missie vergeten. Ze weten niet waarvoor ze op aarde zijn. Toch is die blauwdruk nog steeds in het onbewuste aanwezig. Je ziel weet het. Erachter komen wat je blauwdruk is, geeft je antwoord op de vraag hoe jij je leven dienstbaar kunt inrichten voor het grote doel. Want, diep in je weet je dat je niet voor niets op aarde bent en dat je je talenten en kwaliteiten gekregen hebt voor het grote doel en niet alleen voor jezelf. 

Wat is de zin van het leven


Veel mensen zijn dan ook vroeg of laat bezig met het grote vraagstuk: wat is de zin van het leven? Waarom ben ik op aarde? Als het universum een doel met mijn leven zou hebben, wat zou dat dan zijn? Bij de geboorte heb je een aantal eigenschappen en kwaliteiten gekregen. Zij kunnen je aanwijzingen geven naar jouw taak in het grote geheel. 

Vervreemd van je blauwdruk


Als je te ver verwijderd bent van je blauwdruk, slaat enthousiasme om in moeheid, moedeloosheid tot zelfs depressiviteit. Moeiteloosheid veranderd in tegenslag en leidt uiteindelijk in crisistoestanden als ziekte, echtscheiding, ontslag. 

Jouw zielendoel


Als jou leven een doel zou hebben, dan zal dat iets zijn wat goed voor je voelt, iets wat jou gelukkig maakt. Onze ziel geeft ons, behalve rechtstreekse boodschappen, ook aanwijzingen. Dingen die we doen, waar we ontzettend enthousiast van worden, horen vanzelfsprekend tot onze missie. Het wordt niet alleen door ons gezien, anderen zien het ook: het (je ziel) laat je stralen! Ook die dingen die je moeiteloos afgaan, wijzen je in de richting van je levensopdracht. 


Sharing is caring!