Lichtwerkers

9. Lichtwerkers

Kort uitgelegd zijn lichtwerkers zielen die al veel ervaring hebben met het leven en de drang voelen anderen te helpen. Lichtwerkers hebben niet alleen al veel levens geleid, maar ze hebben veel uiteenlopende levens geleid. Zo hebben ze een hooggevoeligheid ontwikkeld die ze kunnen gebruiken om mensen te helpen bij hun ascentie. In deze tijd, waarin de wereld hogere trillingen heeft, zie je steeds meer lichtwerkers bewust van hun aard worden. En omgekeerd beïnvloeden meer lichtwerkers weer het tempo van de ascentie van de aarde.

Wat is een lichtwerker?

Hoewel steeds meer mensen zich bewust zijn van het bestaan van lichtwerkers, is het een begrip dat nog niet helemaal begrepen wordt in de algemene maatschappij. Kort gezegd zijn lichtwerkers mensen die de drang voelen om andere mensen op weg naar het licht te helpen. Als individuelen zijn lichtwerkers gevoelige mensen die vaak een hoop karma uit hun vorige levens te verwerken hebben. Ook nemen lichtwerkers vaak de negativiteit van andere mensen op. Hierdoor voelen lichtwerkers zich vaak anders dan de mensen om zich heen en hebben ze soms de neiging zich weg te keren van hun aard.
Lichtwerkers weten niet altijd dat ze lichtwerkers zijn, maar in deze tijd van hogere trillingen in het menselijk bewustzijn, zijn er steeds meer lichtwerkers die ontwaken en zich bewust zijn van wie ze zijn. Als een lichtwerker zich eenmaal bewust is van zijn ware natuur, zoekt die vaak een nieuw beroep op, een die beter past bij zijn aard als lichtwerker. Het is niet verbazend dat je vaak lichtwerkers vindt in beroepen die gericht zijn op mensen helpen of te onderwijzen, zoals: coach, psychiater, psycholoog of hoogleraar. Ook hebben lichtwerkers vaak een sterke aantrekking tot spiritualiteit, zelfs als ze zich nog niet bewust zijn van hun natuur. Lichtwerkers helpen niet alleen individuelen naar een hogere staat van zijn, maar ook het gehele menselijk bewustzijn.

In kort

Lichtwerkers zijn dus mensen die de drang voelen om anderen te helpen verlicht te worden. Zo dragen zij bij aan het menselijke bewustzijn naar een hogere staat van zijn te brengen. Tegelijkertijd zorgt het feit dat de trillingen in de wereld steeds hoger zijn ervoor dat steeds meer lichtwerkers geboren worden. Lichtwerkers weten niet altijd dat zij dat zijn, maar nadat ze hun ware natuur ontdekken zul je ze vaak vinden op plekken waar ze mensen kunnen helpen.

 

 

 

Sharing is caring!