Ik ben een lichtwerker

Veel lichtwerkers voelen zich ‘anders’. Ze worden vaak niet begrepen door hun omgeving, zelfs door mensen die dichtbij staan. Omdat lichtwerkers in contact staan met de bron voelen ze zich niet eenzaam.

Veel mensen vragen zich af wat een lichtwerker is. En zeggen ook het is toch zo iemand die zweverig is en met engelen werkt en entiteiten. Dat snap ik niet zo goed?  Wat heeft dat ermee te maken met het moderne leven en dat wat wij doen? Eigenlijk is dat niet zo vreselijk ingewikkeld.

Een lichtwerker is iemand die in het dienst van licht werkt. Als jij een coach bent of een healer of psycholoog bent of een therapeut bent of trainer bent dan is de kans groot dat je in dienst van het licht werkt.

Het is goed om te beseffen wat je aan het doen bent en waarom als je al zoiets doet. En je wilt mensen dienen en je wilt mensen helpen. Het is goed om te beseffen waar die drang vandaan komt om mensen te helpen en om stukken te transformeren.

Lichtwerkers

Steeds meer mensen worden wakker in de realiteit die zich in de vijfde dimensie weer ontwikkelt en ontdekken dat alles wat ze zochten en niet konden vinden in de tastbare realiteit: Geluk, passie, vitaliteit, inspiratie, compassie, wijsheid, bewustzijn, te vinden is in het verdrongen deel van de werkelijkheid.
Het werk als lichtwerker is je cliënt te introduceren in het vergeten deel van zichzelf om via die weg de aansluiting met het grote geheel terug te vinden. Door mensen stapje voor stapje mee te nemen in het nieuwe bewustzijn.

Wat is lichtwerk, Wat is een lichtwerker? Deze vragen worden veel gesteld en de antwoorden blijven vaak al even raadselachtig. Het principe van een lichtwerker is eenvoudig. Een lichtwerker integreert en verspreidt licht, zowel in zijn eigen leven als in dat van anderen. Alleen dit geeft nog niet een duidelijk antwoord op de vraag wat een lichtwerker is.

Er wordt gezegd dat lichtwerkers mensen zijn die de aarde voorbereiden voor het nieuwe Tijdperk. Lichtwerkers zijn gereïncarneerd en nemen veel ervaringen mee uit hun vorige leven. Een lichtwerker heeft als doel om veranderingsprocessen op de aarde teweeg te brengen. Deze veranderingsprocessen betreffen het licht dat een lichtwerker in de wereld brengt.

Wat houdt dat ‘licht’ in? In onze maatschappij zien we overal licht. De zon kom in de ochtend op of de lichtschakelaar die aanspringt wanneer de avond valt. De soorten lichten hebben één betekenis gemeen: licht is het ontbreken van duisternis en donkerheid. Licht is energie en gaat over liefde, inzicht en vrijheid.
Een lichtwerker is dus iemand zonder eigen belang, maar vol liefde zit. Een lichtwerker dient  als een brug tussen hemel en aarde.

Lichtwerkers zijn soms een beetje wereldvreemd. Ze kijken amper naar het nieuws en lezen geen kranten. Dit om niet continue te worden geconfronteerd met pijnlijke beelden en verhalen.

Twee soorten energie

Er zijn twee soorten energie op deze planeet: licht en donker. Lichtenergie is onbeperkt. Het is hoog vibrerend, expansief en vol liefde. Donkere energie is veel dichter. Het is de manipulatie, machtsstrijd en angst. Donkere energie scheidt ons van elkaar en gaat in tegen de stroom van het universum, lichtenergie verbindt ons juist als spirituele wezens.

Lichtwerkers werken door te kijken waar hun energie nodig is en delen vervolgens moeiteloos hun licht met de wereld om hen heen. Ze zijn afgestemd op de roeping van hun ziel en gaan in op het gefluister van hun ziel, ongeacht de angst die wellicht ook opkomt. Ze hoeven niemand ergens van te overtuigen. Ze hoeven alleen maar het licht te zijn. De meeste Lichtwerkers kun je onderverdelen in twee categorieën: Nieuw ontwaakte Lichtwerkers en Retro Lichtwerkers.

Nieuw ontwaakte Lichtwerkers

Nieuw Ontwaakte Lichtwerkers gaan vaak aan de slag na een leven veranderende gebeurtenis. Eenmaal ontwaakt is het lastig om weer in slaap te vallen en overheerst het gevoel dat dingen nooit meer hetzelfde worden. Het bewustzijn is veranderd en het is tijd om naar de roeping van de ziel te luisteren. Pas Ontwaakte Lichtwerkers lijken in staat te zijn om direct de roeping te beantwoorden en grote veranderingen in hun leven door te zetten.

Retro Lichtwerkers

Retro Lichtwerkers doen hun werk al levenslang en voelen diep vanbinnen dat zij dit moeten doen. Zij voelen echter ook een grote angst om dit uit te dragen. Ze weten dat zij met een reden op aarde zijn, dat er werk te doen is en dat de tijd aan het opraken is. Vaak zitten Retro Lichtwerkers van jongs af aan vast in een soort ‘spirituele kast’ en is het een angstig proces om te laten zien aan de wereld wie ze werkelijk zijn.

Terwijl sommige lichtwerkers geïncarneerd  zijn met een bewuste missie zijn er ook veel zielen die wachten op een ‘ontwakingservaring’. Wanneer je er werkelijk voor kiest ben je ook echt een Lichtwerker. Er zijn geen spirituele testen of opdrachten om Lichtwerker te worden. De enige vereiste is een verlangen om verbinding te maken met je eigen authentieke licht en dit met de wereld te delen. Je kunt het ook zien als je ‘licht’ dat aan het werk is.

Voor meer duidelijkheid of jij ook een lichtwerker bent, neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Sharing is caring!