Breng je lichaam weer in balans met magnetiseren

Ieder mens heeft positieve en negatieve energie door zijn of haar lichaam stromen. Is deze energie verstoort en is er dus meer negatieve energie aanwezig dan positieve energie, dan kan men last krijgen van lichamelijke en geestelijke klachten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hoofdpijn, vastzittende schouders of een druk op de maag. Magnetiseren houdt in dat er een polariteitsenergie wordt overbracht naar de persoon die de klachten heeft. Door middel van het overbrengen van deze energie wordt het lichaam weer in balans gebracht en nemen de klachten af.


Ieder mens bouwt blokkades in zijn leven op. Blokkades zijn problemen of situaties waar een mens op het moment dat ze zich voordoen, geen raad mee weet. Een oplossing wordt niet direct gevonden, dus wat wordt er gedaan, het probleem wordt weggestopt. Op deze wijze leert een mens zijn muur op te trekken waar achter hij zich kan verschuilen. Op te zetten zodat de pijn en angst die hij niet kan hanteren, hem niet zullen raken. Wordt iemand langdurig met de pijn van zijn blokkade geconfronteerd dan kan daar uit een trauma ontstaan. Dat trauma zet zich vast in het energieveld van de mens en kan hem uiteindelijk gek maken. Via de magnetiseur is die blokkade op te heffen. Het energieveld van de patiënt schoon te maken en op te laden. Blokkades kunnen onder andere ontstaan door ruzies, relatie of zakelijke problemen, een moeilijke jeugd, een slechte ouder-kind relatie, moeilijke geboorte, traumatische ervaringen van de ongeboren vrucht en zelfs door probleemsituaties uit een vorige leven.

Heel simpel gezegd is magnetiseren: het geven van liefde in de vorm van energie waarbij het opruimen van blokkades centraal staat. De balans tussen lichaam en geest wordt hierdoor hersteld! Met andere woorden als magnetiseren het geven van liefde is, kan iedereen magnetiseren, het geven van liefde is essentieel.

Iedereen kan deze energie geven. Er zijn echter wel enkele voorwaarden waar aan voldaan moet worden. Het is belangrijk dat de magnetiseur zelf in balans is. Zeker op het moment dat hij gaat magnetiseren. Zijn er op dat moment in hemzelf blokkades aanwezig, dan dienen deze te worden opgeruimd.

Wanneer we er vanuit gaan dat energie universeel is en ons vanuit de kosmos ter beschikking staat, kunnen we vaststellen dat het magnetiseren met gebruikmaking van deze energie automatisch gaat. Met deze woorden, wanneer we ons openstellen voor die kosmische energie, zal deze als vanzelf via ons doorstromen daar waar het nodig is. Wij zijn eigenlijk niet meer dan een doorgeefluik van de energie. En er zijn magnetiseurs die ervan overtuigd zijn dat hun kracht dat zij een kracht ontvangen van de kosmos het universum. Andere ervaren het als van God.

Bijna iedereen ontwikkelt in zijn leven wel negatieve gevoelens, problemen of creëert angsten. Het is erg belangrijk dat je leert om te gaan met die negatieve gevoelens. Je kunt je bijvoorbeeld afvragen wat in jezelf als negatief beschouwd en wat je negatieve eigenschappen zijn. Ga het jezelf echter niet een leven lang kwalijk nemen of jezelf en voor straffen, daarmee heb je er geen baat bij. Veel nuttiger is om te kijken waar die negatieve gevoelens of eigenschappen vandaan komen. Wellicht heb je ze overgenomen van je ouders of zijn ze ontstaan, Toen jezelf om jezelf te beschermen bepaalde muurtjes ter verdediging hebt opgebouwd. Ouders geven vaak een bewuste of onbewuste angsten en problemen door aan hun kinderen. Immers ook negatieve gevoelens zijn energie! Ga eens na bij jezelf welke negatieve eigenschappen je niet kunt veranderen of wilt zien?

Door in onszelf te graven en te kijken naar de patronen uit onze jeugd en die van onze ouders is het wel mogelijk om uit deze onze negatieve patronen te stappen. Het kost vaak wel veel moeite. Het is belangrijk dat we bij het zoeken naar onze blokkades ons de tijd gunnen en rust pauzes inbouwen, de einde te voorkomen dat we onszelf er te veel door belasten.

Wanneer er gemagnetiseerd word stemt diegene zich af op de patiënt. Door een gesprek vooraf wordt er een beeld gevormd van de klachten en de problemen. Ook wordt er gebruik gemaakt van de intuïtie om in te voelen waar de blokkades in het lichaam en in de aura aanwezig zijn. Door ons volledig te ontspannen, namelijk door onze hersenen golven te vertragen, kunnen we deze blokkades voelen of zien. In die ontspannende toestand komt de energiestroom vanzelf op gang en kan er gemagnetiseerd worden. In dit proces van ontspanning wordt automatisch bereikt dat we onze hersengolven op een bepaald niveau brengen; de hersengolven van de patiënt zullen in hetzelfde ritme komen, zodat de energie kan gaan stromen.


Een aan emotie verwant zintuig is het zintuig van de liefde. Iedereen kan de interactie voelen tussen twee mensen die verliefd zijn of van een stel dat echt van elkaar houd. Voor helderzienden is het mogelijk een soort Kort van helder licht te zien tussen die twee mensen een liefde scoort, vaak van intens roze licht! Prachtig is te zien hoe zij hun koorden met licht naar elkaar laten stromen als zij heimelijk op elkaar verliefd zijn en de buitenwereld het niet mag weten. In wezen maken wij allemaal gebruik van deze energie. Beleggen deze koorden, zodra we een tijdje met elkaar omgaan. Het niveau daarop we de koorden leggen kan verschillen, meestal is het van chakra naar chakra zodat de energie van de een naar de ander kan stromen en we zo een energetisch contact onderhouden zelfs al zijn we niet bij elkaar.

Ook de magnetiseur legt een aantal van zulke koorden met de patiënt door de universele liefde die wordt uitgestraald. Het is een bewust proces en na de behandeling blijven de koorden nog enige tijd bestaan deze koorden worden interactiekoorden genoemd.

Hierbij een oefening: je oorsprong helen van je oorspronkelijke wond.

Bij deze oefening ga je even rustig liggen. Sluit je ogen en ga naar het centrum van je hoofd adem een paar keer in en uit en gedachten los en. Stel je nu een lichaamshouding voor, die naar jou idee uitdrukking geeft aan je pijn en neem dan die houding aan. Richt je hele bewust zijn op die pijn. Blijf een tijdje met je bewust zijn in die pijn en probeer of je beelden kunt oproepen uit het verleden, situaties uit je jeugd, waarbij je die pijn voor het eerst voelde. Zijn er de beelden, probeer dan terug te gaan naar de pijn, het verdriet of de angst, die je toen voelde. Door wie of wat werd hij pijn veroorzaakt? Stel je voor, dat de reden van die pijn iets is wat buiten jou om, als het ware van buiten af, bij jou is binnengekomen en dat de pijn eigenlijk helemaal niet bij jou hoort. Zie of voel je nog andere situaties uit je leven, waarbij je het zelfde soort pijn of angstig voelde? Probeer dan ook die beelden helder en duidelijk voor je te halen. Het wordt je nu duidelijk, dat deze beelden en de pijn gekoppeld zijn aan die eerste oorspronkelijke pijn die je je herinnert uit je jeugd. Wanneer je die pijn nu naar buiten laat komen en loslaat, bevrijd deze ook de oudere pijn. Neem er ruim de tijd voor. Graaf je verleden af en zoek naar eerdere wonden en pijn. Je zult zo al je energieblokkades vanzelf tegen komen. Je oorspronkelijke pijn is versterkt door alle latere pijnen van dezelfde energiesoort Het blijkt dat vaak door oorspronkelijke pijn niet eens zo heftig is maar dat je in je onderbewustzijn de pijn, de angst of het verdriet hebt weggestopt en daardoor extra versterkt. De enorme angst of weerstand die je voelt om naar je oorspronkelijke wond terug te gaan is vaak ongegrond. Is die wond zelfs van een heel andere aard dan je dacht. Ga eens aan het einde van deze oefening met je gedachten naar het positieve gevoel dat je minstens een laag van energieblokkades hebt opgeruimd.

Voor meer duidelijkheid wat magnetiseren voor jou zou kunnen betekenen neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Sharing is caring!