Trillingen verhogen

4. Trillingen verhogen

Als we het over je trilling verhogen hebben, bedoelen we het ascentie proces: je verhogen tot een hogere dimensie, of ook wel het licht. Het uiteindelijke doel is ascensie bereiken, een staat waar je leeft met onvoorwaardelijke liefde in je hart en vrijheid. Als je deze staat bereikt dan ontwaak je. Je wordt je bewust van het feit dat je veel meer bent dan alleen je lichaam en dat je in connectie staat met al het andere in het universum. Het gaat om jezelf – en uiteindelijk de wereld – naar een andere staat van zijn te brengen, naar de 5de dimensie. Een staat waar alles verbonden met elkaar is in harmonie.

De Schumannresonatie

De Schumannresonatie is de energie frequentie op aarde. Deze is de laatste tijd hard aan het stijgen. De energie frequentie van de aarde was altijd rond de 7,83 Hz, maar dat veranderde in 2014. In 2014 werd een opeens een stijging gemeten en sindsdien zijn er hoge pieken gemeten, tot wel 16,5 Hz. De Schumannresonatie heeft invloed op al het leven op aarde. Daarom wordt het ondersteld dat deze resonantie ook een invloed heeft op je gezondheid en kunnen helpen bij genezing. Het is dan ook niet vreemd dat een verandering in de Schumannresonatie invloed heeft op mensen.
De trillingen op de aarde worden dus hoger. Misschien heb je dat zelf ook gemerkt. Als je om je heen kijkt kun je veel onrust zien, zowel in de maatschappij als op persoonlijk vlak. Zo kun je bijvoorbeeld merken dat oude trauma’s weer helemaal naar boven komen, of dat leugens worden onthuld. Je kan je bewuster worden van je diepere zelf en van ervaringen uit vorige levens. Ook kun je merken dat je stoffelijke dingen makkelijker los kan laten. Op fysiek vlak kan je last krijgen van symptomen zoals krampen, hoofdpijn of spijsverteringsproblemen. Dit zijn allemaal tekenen dat jij bezig bent aan je ascentie, want hoewel de aarde nog niet de hogere staat van zijn (de 5de dimensie) heeft gehaald, zijn er wel individuelen die deze al bereikt hebben. En hoe meer individuelen ascensie bereiken hoe meer invloed dat heeft op de trillingen van het algehele menselijk bewustzijn.

In het kort

De trillingen van de aarde zijn dus meetbaar aan het veranderen, ze verhogen en dat kunnen we merken aan de wereld om ons heen en aan onszelf. Ook kunnen we werken aan onze eigen trillingen te verhogen, om zelf in een hogere staat van zijn te komen en zo de gehele mensheid te helpen op weg naar deze hogere dimensie.

Sharing is caring!