Tweelingzielen

7. Tweelingzielen

Het idee achter tweelingzielen is dat elke ziel op een gegeven moment gesplitst werd. Sindsdien zoeken we allemaal de andere helft van onze ziel. Je tweelingziel (of je spirituele partner) is dus de andere helft van jouw ziel. Tweelingzielen zijn niet de exact zelfde ziel; het zijn geen kopieën van elkaar, tweelingzielen zijn complementair. Kortom, tweelingzielen vullen elkaar aan. Samen vormen ze een geheel. Jouw tweelingziel kan een partner zijn, maar ook een vriend of een familielid. Tweelingzielen vullen elkaar niet alleen aan, maar ze voelen elkaar ook aan. Bij je tweelingziel kun je 100% jezelf zijn en heb je het gevoel dat hun al weten wat je wilt zeggen voordat je je mond open doet. Tweelingzielen zijn elkaar in hun vorige levens vaak ook al tegengekomen en vinden elkaar telkens opnieuw wanneer het de juiste tijd voor hun reünie is.

Je tweelingziel vinden

Jij en je tweelingziel zullen elkaar altijd vinden op het juiste moment, maar als je jouw tweelingziel wilt vinden, zijn er een aantal dingen die je kunt doen. Voordat je je tweelingziel kan ontmoeten, moet je er klaar voor zijn. Dit betekent dat je tevreden moet zijn met je leven zoals het nu is. Je moet voldoening in je leven vinden, ook zonder je tweelingziel. Ook is het belangrijk dat je van jezelf houdt. Voordat je dit leert, kun je je tweelingziel niet vinden.
Als jij je tweelingziel wilt vinden, maak je de beste kans op plekken die iets voor jou betekenen. Een plek waar je een sterke verbinding mee hebt, of een plek waar je je goed op je plek voelt. De reden waarom je hier meer kans maakt op je tweelingziel ontmoeten is omdat jullie deze plekken waarschijnlijk delen. De kern van jullie zielen is hetzelfde, dus als jij plekken opzoekt die in verbinding staan met jouw diepste zelf, zoek je plekken op die ook in verbinding staan met je tweelingziel. Het belangrijkst is dat je gewoonweg open staat voor een ontmoeting met je tweelingziel, zonder dat je daar ongeduld of frustratie bij voelt.

In het kort

Je tweelingziel, of spirituele partner, is dus die persoon die in de kern hetzelfde is als jij, maar je aanvult waar je het nodig hebt. Het is iemand waar je helemaal jezelf bij kan zijn, waar je je veilig en geïnspireerd door voelt. Je ontmoet je tweelingziel wanneer het tijd is, maar dit kan pas gebeuren als je geleerd hebt om onvoorwaardelijk van jezelf te houden.

Sharing is caring!